PRAKTISK INFO

Hva du bør gjøre før du kommer:

  • Lufte hunden like før ankomst

  • Ikke gi den for mye mat

  • Gre ut floker. Hvis en langhåret hund ikke skal klippes kort, lønner det seg for kunden å børste ut mesteparten av flokene selv. Dette gjør behandlingen billigere. Vask gjerne møkkete poter.

Praktisk info om våre behandlinger

Spørsmål og svar

Du kan ringe 901 94 964, sende en e-post på post@eikerhundefrisor.no eller fylle ut timebestilling på www.eikerhundefrisor.no. Bestillingen bør inneholde ditt navn, telefonnummer (helst mobilnummer), hva slags type hund du har, type behandling du ønsker og når du ønsker timen. Vi tar kontakt med deg så fort vi kan for å bekrefte timen, eller endre tidspunktet.

Når du ankommer, blir du møtt av en av oss. Du får prate med den frisøren som skal klippe hunden din om hvilken frisyre den skal ha, hva som er mulig og hva du foretrekker osv. Man får ikke å være til stede under behandlingen. Grunnen til dette er at det blir enklere å behandle hunden når den bare har en person å forholde seg til. Når hunden er ferdig klippet, ringer vi deg.

Ja vi har bankterminal, men om du ønsker kan du selvfølgelig også betale kontant når du henter hunden din.

Det kommer veldig an på hundens rase, størrelse og type klipp. Man kan estimere til minimum 2 timer. Hvis ikke annet er avtalt så ringer vi deg når hunden er ferdig. Hunden blir bare så glad og dermed vanskelig å klippe ferdig hvis du kommer innom før den er klar.

Dette kommer veldig an på hundens rase, størrelse og type klipp. Vi har laget noen «pakker» på klipp, napp og bad som i utgangspunktet er ment som ett prisestimat, så vil du bli belastet for tillegg eller fratrekk i faktisk tidsbruk. Sammen blir vi enige om hva du ønsker og hva som er mulig å få til. Vi har en timepris på 600,- inkl moms.

Telefonen er betjent alle ukedager mellom 09.00 – 17.00. Salongen er i hovedsak åpen alle ukedager fra 09.00 og holder åpent til 17.00.

Vi har også en butikk i samme lokale som du avleverer hunden din. Her selger vi fôr og utstyr til hund og katt.

TIMEBESTILLING

For timebestilling kan du benytte skjemaet vårt. Her fyller du inn navn, telefon, informasjon om type behandling og ønsket tidspunkt. Vi kontakter deg så fort vi kan for å bekrefte timen, eller endre tidspunktet.

Telefon: 901 94 964
E-post: post@eikerhundefrisor.no
Adresse: Storgata 33, 3303 Hokksund
Åpningstider: Ukedager, 09:00 – 17:00

Timer som ikke avbestilles (med bekreftelse av oss om at den er mottatt) minst 24 timer i forveien vil belastes med 600 kroner. Time på mandag må avbestilles før kl. 12.00 på fredag. Ikke møtt til time, tiden som er satt av til din hund må betales i sin helhet.