Eiker Hundefrisør i Hokksund - Din hundesalong

OM OSS

Vi er et samboerpar som for 2 år siden bestemte oss for å gjøre drømmen til virkelighet. Vi har i mange år hatt interessen for hund og startet opp med salg av produkter til hund. Først nettbutikk, så i slutten av 2021 kjøpte vi ett lokale i Hokksund hvor vi driver Dyreverden med salg av fôr og utstyr til hund og katt.

Etter en liten stund bestemte vi oss for å åpne en hundesalong i butikken vår. Vi har selv 2 hunder, en Langhåret Dachs og en Svensk Lapphund. Marlen er daglig leder og den som vil drifte hundesalongen. Med seg på laget har hun Camilla, som er utdannet hundefrisør. Marlen begynner utdannelsen som hundefrisør i august 2022 og kommer til å jobbe i salongen hvor hun vil lære mye av Camilla og Ida i tillegg.

Telefon: 901 94 964
E-post: post@eikerhundefrisor.no
Adresse: Storgata 33, 3303 Hokksund
Åpningstider: Ukedager, 09:00 – 17:00
Sosiale medier:

TEAMET

Marlen Hagen Midtskogen

Daglig leder Marlen Hagen Midtskogen

Daglig leder

Utdanner seg som hundefrisør hos Hundefrisørskolen i Skoger. Hun blir ferdig utdannet juni 2023. Hun er ei blid og arbeidsom jente. Interessen for hund har vært stor helt siden hun var liten og drømmen har bestandig vært å jobbe med hund. På fritiden bruker hun mye tid med barna sine, og driver litt med utstilling av hundene Ask og Saddjá.

Camilla Aminda Finne

Hundefrisør Camilla Aminda Finne

Hundefrisør

Camilla startet som hundefrisør i 2019 og ble ferdig utdannet i august 2020. Fra tidligere har hun mange års erfaring fra hundepensjonat. I tillegg er hun svært aktiv meg egne hunder hvor hun driver med agility, lydighet og utstilling. Hun har 2 Kelpier og en Jack Russel. Camilla har god erfaring med håndtering av hund og er ei rolig og positiv jente fra Trøndelag.

Ida Kristin Persson

Hundefrisør Ida Kristin Persson

Hundefrisør

Ida Kristin startet utdanningen sin i 2019 hos Hundefrisørskolen i Skoger og ble ferdig i 2020. Hun har jobbet som hundefrisør siden da. Livet til Ida Kristin handler stort sett om hund og trening av hund. I tillegg til å være hundefrisør har Ida også startet på hundeinstruktør utdannelsen. Ida Kristin har også spesialisert seg på utstillingsklipp av dvergschnauzer og portugisisk vannhund. Hun er ei sprudlende og positiv jente fra Drammen.

Steffen Birkely

Ryddegutt

Steffen startet for seg selv i 2001. Han har drevet innen flere bransjer, men hovedsakelig med bil. Etter mange år i Hertz bilutleie valgte han å selge bedriften sin. Han ville jobbe med noe helt annet og med en «hundegal» samboer ble Dyreverden og Eiker Hundefrisør skapt. Selv med tittelen eier og daglig leder, har han alltid likt seg best på «gulvet». Han trives derfor godt i butikken og vil stort sett være der.

SALONGEN

TIMEBESTILLING

For timebestilling kan du benytte skjemaet vårt. Her fyller du inn navn, telefon, informasjon om type behandling og ønsket tidspunkt. Vi kontakter deg så fort vi kan for å bekrefte timen, eller endre tidspunktet.

Telefon: 901 94 964
E-post: post@eikerhundefrisor.no
Adresse: Storgata 33, 3303 Hokksund
Åpningstider: Ukedager, 09:00 – 17:00

Timer som ikke avbestilles (med bekreftelse av oss om at den er mottatt) minst 24 timer i forveien vil belastes med 600 kroner. Time på mandag må avbestilles før kl. 12.00 på fredag. Ikke møtt til time, tiden som er satt av til din hund må betales i sin helhet.